radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Mobilitat Avui es tanca l’aparcament de Pau Casals per rematar les obres

Avui es tanca l’aparcament de Pau Casals per rematar les obres

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 493 0
Obres de pavimentació del pàrquing aquest matí. RP

Obres de pavimentació del pàrquing aquest matí. RP

Entre avui i demà l’estacionament estarà tancat per acabar els últims treballs d’asfaltatge que faltaven per enllestir aquest espai.

Bàsicament el que falta és el condicionament dels 2 carrils laterals de circulació del pàrquing que en el seu dia es van deixar  sense asfaltar. Ara, 3 mesos després de la seva posada en marxa, el pàrquing es tornarà a tancar per fer aquests treballs que premetran una  millor circulació i condicionament de l’espai.

Aquest estacionament es va començar a remodelar el mes de maig de l’any passat amb una previsió de 2 mesos de treballs. Les tasques però, es van allargar fins al mes d’octubre ja que el consistori hi va voler introduir millores com ara l’asfaltat del carrer que connecta l’estacionament amb el carrer del mig.

Un cop pavimentat tots els carrils, l’aparcament estarà enllestit i només faltaries els treballs més estètics com ara els arbres, el mobiliari urbà i, segons ha pogut saber aquesta emissora, també un mural, que el consistori estudia realitzar per millorar l’espai.

Parada de bus en construcció. RP

Parada de bus en construcció. RP

L’estacionament tindrà el concepte de plaça. En aquest sentit l’Ajuntament de Palafolls ha proposat el nom de Plaça de les Rentadores, ja que anys enrere en aquest punt del poble hi havia un safareig on s’hi anava a rentar la roba, aprofitant el pas de la riera de la Burgada.

Aquesta nova plaça, que substituirà l’antiga plaça de la Pau, també inclourà la parada de bus de disseny que poc a poc va agafant forma a l’av Pau Casals.