radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Comarcal Tordera posa en marxa els preparatius per la propera Fira Mercat del Ram d’enguany

Tordera posa en marxa els preparatius per la propera Fira Mercat del Ram d’enguany

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 459 0

Són ja 41 les edicions d’una de les fires que marquen el calendari de celebracions al municipi veí de Tordera.

Es tracta de la Fira Mercat del Ram, que enguany se celebra entre el 23 i el 25 de març al municipi, i en la qual l’Ajuntament, dos mesos abans, ja ha començat a treballar per tal de tenir-ho tot enllestit.

Aquesta fira, que tindrà lloc a un dels emplaçaments torderencs més acostumat als actes, el Parc Prudenci Bertrana, es planteja com un espai de mostra i venda de productes de diferents sectors del teixit productiu. A la vegada, també se li vol donar un enfocament professional per fomentar les relacions comercials entre les empreses que hi participen.

A banda d’això, els organitzadors no volen deixar de banda altres àmbits que han donat forma a la Fira tots aquests anys, com són els productes de proximitat, l’agricultura, la ramaderia, l’artesania i l’associacionisme.

El regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera, Marçal Vilajeliu, explica que la Fira, que de fet té 100 anys d’història en total, ha anat evolucionant amb el temps, adaptant-se a els costums i necessitats de la gent.

Segons explica Vilajeliu, la tria l’espai on es duu a terme la Fira, el Parc Prudenci Bertrana, no és casual, sinó que es tracta d’un espai molt idoni per duu a terme aquest tipus d’esdeveniments, on de fet no només s’hi celebra la Fira Mercat del Ram sinó que és també un lloc protagonista de múltiples altres actes del municipi.

La Fira Mercat del Ram de Tordera se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de març. Segons ha informat el consistori torderenc, totes aquelles empreses que hi vulguin participar com a expositors han de presentar la sol·licitud i la documentació abans del dia 23 de febrer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera.

 

Foto: Àrea de Promoció de la Vila – Tordera