radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Cultura Gospel Viu actua demà a Calella a benefici de l’Associació de Voluntaris de l’Hospital de Calella

Gospel Viu actua demà a Calella a benefici de l’Associació de Voluntaris de l’Hospital de Calella

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 337 0

La formació coral de Palafolls torna a tenir un concert proper a casa nostra ja que demà oferirà un concert a la Sala Mozart de Calella en el marc del Cicle Cultural que programa l’Ajuntament de Calella en aquesta sala cultural de la ciutat.

L’actuació de Golpel Viu Choir té un rerefons solidari ja que serà a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella, una entitat sense ànim de lucre, vinculada a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i molt especialment a l’Hospital de Calella, que ajuda a persones amb problemes de salut, amb programes de voluntariat i projectes assistencials.

Aquesta entitat vol millorar la qualitat de vida de les persones ingressades i les seves famílies, i entre d’altres té projectes d’acompanyament, de cuidadors especialitzats per a malalts a domicili, activitats per a persones afectades d’ictus, entre d’altres.

Pel fet de ser una entitat d’utilitat pública, han de disposar de donatius per dur a terme la seva activitat. Ho explica Josep Puig, president de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella.

És la primera vegada que l’Associació calellenca compta amb la col·laboració de Gospel Viu per un dels seus actes benèfics. Puig explica que de moment ja han venut vora les 300 entrades pel concert de demà, i espera que pugui augmentar la xifra.

Les entrades pel concert calellenc es poden adquirir a través d’internet  a preus que oscil·len entre els 12 i els 18€.

Gospel Viu oferirà el seu reputat espectacle Reload, a partir de 2/4 de 10 del vespre. A més serà una de les últimes oportunitats de veure el 6è espectacle del grup local, ja que Reload té els dies comptats. Al març es farà el concert final d’aquest espectacle. Serà al Palau de la Música de Barcelona.

 

Foto: Gospel Viu