radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25 -00:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal Els Maduixots fan relleu del cap de colla i es marquen nous reptes de cara als propers dos anys

Els Maduixots fan relleu del cap de colla i es marquen nous reptes de cara als propers dos anys

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 454 0

El passat diumenge la Colla dels Castellers de l’Alt Maresme van celebrar la seva assemblea anual de socis, en la qual es va dur a terme la votació pel nou cap de colla.

El resultat va donar aquest càrrec a Esteve Sebastià, castellert resident a Calella i antic cap de colla dels Castellers de Castelldefels, que a partir d’ara i en els propers dos anys serà el cap de colla dels Maduixots.

Sebastià, en declaracions a aquesta emissora, ha explicat que un dels objectius que s’han marcat de cara als propers dos anys és poder eixamplar la base social de la colla, que va néixer ara fa 4 anys i que ha anat creixent. A la vegada, un dels propers reptes, segons ha explicat el nou cap de colla, és consolidar els castells de gama alta de set.

Sebastià ha explicat que actualment ja n’han assolit el nivell tècnic per fer aquest tipus de castells, però ha dit que el que els falta ara és comptar amb els suficients efectius per poder dur-los a terme.

Sebastià ha volgut remarcar el valor que té la diversitat de procedències en els Maduixots, una colla que aglutina membres vinguts dels diversos municipis que formen l’Alt Maresme.

En aquest sentit, ha dit que és positiu poder comptar amb un gran volum de membres, una característica que no tenen altres colles de nova creació d’altres indrets de Catalunya.

Els Castellers de l’Alt Maresme solen dur a terme unes 25 actuacions cada any. A l’assemblea d’aquest diumenge, els Maduixots van aprovar presentar-se al Concurs de Castells de Tarragona, un esdeveniment bianual on esperen poder-se classificar i que se celebrarà aquest 2018.