radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Resultats diversos, alguns de molt ajustats, a la passada jornada de bàsquet

Resultats diversos, alguns de molt ajustats, a la passada jornada de bàsquet

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 546 0

La jornada del passat cap de setmana ha deixat resultats força diversos pels equips del CB Palafolls, alguns d’ells molt ajustats.

El sènior territorial masculí jugava diumenge al migdia al Palauet contra la Unió Esportiva Ripoll, i va aconseguir imposar-se en un partit que van dominar en tots els quarts i que va acabar amb victòria palafollenca per 64 a 55, deixant enrere la derrota contra el Sant Feliu de la jornada anterior.

Precisament a l’inrevés és el que panorama que va deixar el resultat del sots 25 masculí. Els palafollencs, que venien de guanyar a casa contra el Lloret, van perdre per 80 a 66 el seu enfrontament contra l’Hostalric d’aquest passat dissabte.

El mateix li va succeir a l’equip de la tercera categoria Femenina, que també havia resultat victoriós la passada jornada i que va perdre de 20 cintra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet. L’inici del partit va ser complicat per les palafollenques, que al final del primer quart encara no havien anotat cap punt. Al final, el resultat va ser favorable al l’equip bisbalenc, amb un marcador de 55 a 35.

El Junior Femení nivell A del CB Hostalric-Palafolls va guanyar a casa contra el Bescanó per un ajustat 57 a 55, amb un partit que va ser molt igualat de principi a fi. De fet, el primer i el tercer quart del partit van acabar amb empat, que finalment el Palafolls va saber trencar a l’últim moment.

Una situació similar va viure el Junior Masculí nivell B, però en aquest cas va acabar amb derrota per l’equip del nostre municipi. Va ser per un resultat encara més ajustat i davant del CB DSant Narcís, contra el qual el Palafolls va perdre per 53 a 52 aquest diumenge al matí.

Un altre resultat molt just també va ser el del Cadet Masculí Negre, que va guanyar per 49 a 48 el Mataró. El Cadet Masculí Groc, per la seva banda, va acabar guanyant per 69 a 65 a casa del CB Llinars.