radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » L’Institut facilitarà als seus alumnes l’obtenció dels certificats Cambridge d’anglès

L’Institut facilitarà als seus alumnes l’obtenció dels certificats Cambridge d’anglès

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 509 0

El centre vol que els seus alumnes, a banda de sortir amb un bon nivell d’anglès, puguin també assolir les certificacions de la Universitat de Cambridge. Es tracta de títols reconeguts arreu que acrediten el nivell d’anglès.

D’aquesta manera el centre facilitarà als seus alumnes que es presentin a les proves a finals de curs per aconseguir els certificats dels diferents nivells d’anglès, des del KET i dfins l’advance.

Unes proves que enguany s’hauran d’anar a fer a Blanes, però que es podrien arribar a fer a Palafolls en els propers anys.

Ho explica la directora de l’IES de la Font del Ferro, Rosa Martínez.

En aquest sentit l’institut ha fet una prova als alumnes per saber si tenen el nivell necessari per poder aprovar aquests exàmens oficials de Cambridge

Aquesta tarda hi ha una reunió amb els pares dels alumnes interessats per aconseguir aquests certificats, en la que s’explicarà con funcionen el procés, les proves i per a què serveixen aquests certificats.

Per exemple, els alumnes de 2n de Batxillerat estan molt interessats en fer aquesta prova de nivell, ja que avui dia és obligatori garantir un nivell mínim d’anglès per aprovar una carrera universitària. Un nivell que es podria garantir amb els certificats de la Cambridge.

El centre, a més, es compromet a ajudar en la preparació i en donar-los suport per a la realització proves, que es faran al maig a Blanes, i que costen entre 100 i 200€.