radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
PLF busca nous espais per a l’empresa que volia reformar La Figuerassa
, / 803 0 0

PLF busca nous espais per a l’empresa que volia reformar La Figuerassa

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports PLF busca nous espais per a l’empresa que volia reformar La Figuerassa

A finals d’any es coneixia la intenció d’una empresa nòrdica de signar un conveni amb l’Ajuntament per tal d’arreglar l’actual espai esportiu de la Figuerassa. El conveni significaria que aquesta empresa arreglaria el camp de futbol de la Figuerassa i  la pista d’atletisme amb el compromís de poder usar les instal·lacions en horaris de matí, mentre que quedaria per a ús públic a la tarda.

Aquesta empresa, segons va explicar ja aquesta emissora al desembre, es dedica a cercar espais d’entrenament per a equips nòrdics de futbol  que  busquen altres països amb  temperatures més agradables per evitar així les baixes temperatures dels seus països d’origen.

L’empresa es va interessar en un primer moment amb la zona de la Figuerassa, al barri de St Lluís, però tot indica que l’espai no seria suficient per fer el projecte previst per aquesta empresa, que s’encarregava de finançar tots els treballs de remodelació de l’espai.

D’aquesta manera el consistori, que està mantenint trobades amb aquesta empresa, està valorant altres opcions a proposar per tal de no perdre aquesta opció.

Entre les propostes que s’estan valorant hi ha un espai proper al Gorg dels Cans i un altre a Ciutat Jardí. El primer seria un gran espai de titularitat municipal i que actualment està catalogada com a zona verda. La segona opció buscaria traslladar aquesta infraestructura a l’actual camp de futbol de Ciutat Jardí, on fa anys es van construir uns vestidors i el local social de la urbanització.

Ho ha explicat l’alcalde de PLF, Valentí Agustí a preguntes d’aquesta emissora.

Segons fonts properes a les trobades, les tres propostes estan sobre la taula, ja que la Figuerassa encara no està del tot descartada, tot i que sembla gairebé impossible que s’acabi realitzant l’operació a St. Lluís.

Aquesta empresa està interessada en Palafolls per les seves facilitats de connexió, tant per carretera com per la proximitat amb els aeroports de Barcelona i Girona, però també per l’amplia oferta turística que té al seu voltant, que facilitaria l’allotjament dels equips que farien la seva estada esportiva a casa nostra.