radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
L’Ajuntament es planteja reagrupar la recollida d’escombraries per millorar el servei
, / 776 0 0

L’Ajuntament es planteja reagrupar la recollida d’escombraries per millorar el servei

COMPARTEIX-HO
Home Medi Ambient L’Ajuntament es planteja reagrupar la recollida d’escombraries per millorar el servei

Davant les nombroses queixes rebudes i les denúnices publicades a les xarxes, l’Ajuntament de Palafolls es planteja si cal renovar o no la concessió que té del servei de recollida de cartró, paper, vidre i envasos amb el CCM.

Actualment la recollida de brossa està dividida en dues empreses al nostre municipi. La fracció orgànica i la de rebuig la fa una empresa local, mentre que la resta de fraccions de la selectiva, les que més queixes acumulen,  el consistori la té concedida al CCM.

El regidor de Medi Ambient de Palafolls, Josep Rueda, explica que s’han fet molts informes i queixes al Consell Comarcal per manca de compliment del servei contractat. A més explica que aviat el consistori haurà de treure la licitació de la recollida d’escombraries, i que s’està valorant la possibilitat d’agrupar en la mateixa licitació els dos plecs existents fins ara. D’aquesta manera, una única empresa faria tota la recollida de brossa.

Segons Rueda la decisió encara  no està pressa, està en fase d’estudi, però l’actual situació del servei ofert pel Consell Comarcal reforça la possibilitat d’unificar el servei i d’acabar amb el conveni actual amb l’ens comarcal pel que fa a la gestió de residus.

Tal i com explicava divendres aquesta emissora, els veïns s’han queixat públicament de l’estat de molts contenidors de les fraccions de paper i envasos, que en nombroses ocasions estan plens durant molts dies, obligant als usuaris a dipositar els residus al voltant.