radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Els amateurs A i B del CD Palafolls perden però el Juvenil s’imposa fora de casa

Els amateurs A i B del CD Palafolls perden però el Juvenil s’imposa fora de casa

Esports

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 459 0

Aquest cap de setmana va deixar mals resultats pels dos principals equips del CD Palafolls, en el que era la 18a jornada de lliga.

L?amateur A va encaixar una nova derrota, aquest cop a casa contra el Marca de l’Ham, i continua sense aixecar cap a la lliga del grup 1 de Segona Catalana. Els de Lluís López van perdre per la mínima un partit que havien mantingut amb empat fins pràcticament l’últim quart d’hora de partit. Llavors, amb una situació idèntica a la viscuda la jornada anterior, els visitants van marcar al minut 77 de partit, impmrimint un 0 a 1 que deixaria als palafollencs sense opcions de puntuar.

Amb aquesta derrota, la cinquena consecutiva, l’amateur A no aconsegueix fugir de l’última posició de la classificació del grup 1 de Segona Catalana, que ocupa des de fa unes quantes jornades.

L’amateur B, per la seva banda, tampoc va aconseguir puntuar aquest cap de setmana en el partit que l’enfrontava contra el Sant Antoni CF, contra qui van perdre per 2 a 3.

El partit va començar amb un gol molt matiner del Palafolls, que al minut 2 aconseguia avançar-se gràcies a l’encert de Raul Amorós. Tot i que semblava que s’aniria al descans amb aquest resultat, el Sant Antoni va aconseguir empatar just abans del descans, al minut 45.

A la represa, el marcador es va mantenir amb empat a 1 fins el minut 80, moment en què el Palafolls va aconseguir tornar-se a avançar. Tot i que semblava que el matx acabaria amb victòria per l’equip del nostre municipi, dos gols seguits del Sant Antoni al minut 90 van significar un gerro d’aigua freda pels de David Gascons, que van veure com finament perdien per 2 a 3.

L’amateur B continua quart de la classificació del grup 28 de Quarta Catalana amb 36 punts, a un sol punt del tercer, el Tossa, però ara més allunyat del primer classificat, el Blanes, que ocupa ara el primer lloc amb 42 punts.

L’equip Juvenil de Segona Divisió, per la seva banda, sí que va resultar guanyador en el partit d’aquest passat dissabte a casa del Ter Brugent, contra qui van guanyar per 2 a 3.

L’equip palafollenc va fer una bona feina la primera part, que van acabar guanyant per 0 a 3, un coixí de gols que els va servir per aguantar els atacs del rival que, a la segona part, va iniciar una remuntada amb un primer gol al minut 62 i un altre al minut 90, però que va ser insuficient per imposar-se al Palafolls.

Els Juvenils continuen 10ns de la lliga amb 11 punts, distanciat per poc dels seus rivals immediats a les posicions més avançades.

En altres categories del CD Palafolls, l’equip del Cadet va perdre per la mínima a casa de l’Escola de Futbol Arbucienca, i l’Infantil va golejar el Vilobí al Palastàdium Lluís Moner per un contundent 9 a 0.