radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Bon Preu posa en marxa les obres d’un supermercat al nou centre comercial de Lloret

Bon Preu posa en marxa les obres d’un supermercat al nou centre comercial de Lloret

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 804 0

El nou centre comercial Portalloret, de Lloret de Mar, comptarà amb un supermercat del Grup Bon Preu.

Concretament, es tracta d’un establiment d’Esclat, pertanyent a aquest grup català, i serà el primer d’aquesta marca al municipi costaner, on ja hi ha 2 supermercats Bon Preu.

El supermercat s’instal·larà a la planta baixa del nou centre comercial Portalloret, un nou espai que serà l’establiment amb la superfície comercial més gran de Lloret i del conjunt de la Costa Brava, amb més de 19 Mil m² repartits en dues plantes.

L’hipermercat Esclat comptarà amb una superfície total de 5 Mil m2 de superfície comercial, a més dels 500 destinats a magatzems i plantes i un total de 1.000 places d’aparcament per als clients de l’establiment.

Segons informa el grup comercial, la intenció d’aquest nou centre és “apostar pel creixement i la generació de llocs de treball del municipi”, així com millorar l’oferta comercial de Lloret i convertir-se, a la vegada, un punt d’atracció per al turisme de qualitat degut a la seva ubicació estratègica a l’entrada principal de Lloret de Mar.

En aquest sentit, es preveu que l’obertura d’aquest nou establiment creï un centenar de nous llocs de treball de manera directa al municipi, a més d’uns 300 més de manera indirecta.

Segons informa el grup comercial, les obres del nou centre, ara en plena fase de construcció, es duen a terme amb la intenció que sigui un establiment sostenible, amb un estalvi del 35% del consum d’energia habitual en aquest tipus d’establiments, i amb una reducció de les emissions de CO2 que van cap a l’atmosfera.

El nou hipermercat Esclat preveu obrir les portes el proper mes de novembre, i ha comportat una inversió de 15 milions d’euros.

 

Imatge: Grup Bon Preu