radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 16:00-17:00
Home Comarcal La Policia de Malgrat deté a 7 persones només en els primers 15 dies de l’any

La Policia de Malgrat deté a 7 persones només en els primers 15 dies de l’any

COMPARTEIX-HO
, / 360 0

L’any ha començat amb unes xifres destacables pel que fa a l’activitat delictiva a Malgrat de Mar.

Segons ha informat la Policia Local del municipi, en el que portem de 2018 el cos ha detingut a 7 persones com a presumptes autors de diversos delictes contra el patrimoni, en aquest cas robatoris amb força. De fet, el mateix cos informa que el passat 2017 va finalitzar amb un “lleu increment” d’actes delictius a Malgrat.

Les últimes actuacions policials van ser aquest passat dilluns, quan van ser detinguts dos individus que acabaven de ser descoberts in fraganti trencant els vidres de diversos cotxes aparcats al centre de Malgrat, i d’on van sostreure objectes del seu interior.

Per altra banda, la Policia local de Malgrat també ha fet pública la xifra d’accidents de trànsit registrats al municipi veí. En total, van ser 68 accidents, cosa que suposa la xifra més baixa registrada fins al moment en aquest àmbit.

Segons les dades que ha publicat el cos, d’aquests accidents uns 17 van ser amb ferits, que també és el nombre més baix registrat ara, i en només 1 es va de lamentar una víctima mortal, de resultes d’un atropellament, el passat mes d’abril.