radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » La Hivernal BTT de Sant Genís s’anul·la per manca de permisos

La Hivernal BTT de Sant Genís s’anul·la per manca de permisos

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 612 0

Aquest proper diumenge estava prevista una nova edició de la cursa de bicicletes de muntanya Hivernal BTT de Sant Genís, que arribava enguany a la seva 20a edició.

La cursa, però, s’ha hagut de suspendre a pocs dies de la seva celebració. Segons ha explicat a aquesta emissora Sergi Izquierdo, un dels organitzadors i responsable de Catbike, els motius són, bàsicament, la manca de permisos per dur a terme la cursa.

En aquest sentit, Izquierdo ha explicat que un dels motius és l’ampliació del Parc Natural Montnegre-Corredor, per on passa la prova. La impossibilitat de realitzar proves cronometrades dins del parc, sumat a la manca de permisos d’alguns propietaris de les finques per on passa l’itinerari, han fet que l’organització s’hagi decidit finalment per no dur a terme la cursa.

Tal com expica Izquierdo, els permisos estaven demanats des de feia uns mesos, però no han obtingut resposta ni per part de l’administració pertinent ni d’alguns dels propietaris de la zona, i és per això que finalment no han volgut arriscar-se a realitzar la Hivernal BTT aquest cap de setmana.

Segons ha explicat l’organitzador, hi havia apuntats al voltant de 400 corredors, una xifra similar a la que s’havia obtingut en edicions anteriors. En aquest sentit, a tots ja se’ls ha retornat l’import de la inscripció.

De totes maneres, tot i l’anul·lació de la prova per aquest diumenge, Izquierdo no descarta poder organitzar-la per més endavant en el calendari. Tot i així, des de l’organització s’ha penjat a la seva web i xarxes socials el traçat previst per la prova, per si alguns dels participants a la prova volen fer el recorregut. En aquest sentit, però, Izquierdo ha remarcat que és a títol personal, fora de l’organització de l’Hivernal BTT de Sant Genís.

La Hivernal BTT de Sant Genís arribava enguany a la seva 20a edició, i tenia previstos dos recorreguts, un de llarg de 35 km i 1.300 metres de desnivell, i un altre de curt, en aquest cas de 21 km, i amb un desnivell aproximat de 550 metres.