radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Nova concentració a Palafolls per demanar la llibertat dels “presos polítics”
, / 929 0 0

Nova concentració a Palafolls per demanar la llibertat dels “presos polítics”

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Nova concentració a Palafolls per demanar la llibertat dels “presos polítics”

 

Avui fa exactament 3 mesos que van entrar a presó provisional els responsables de les entitats sobiranistes, Jordi Cuixart d’Òmnium Cultural i Jordi Sánchez de l’ANC.

Coincidint amb aquesta efemèride, avui s’han convocat concentracions de protesta i per reclamar la seva posada en llibertat, així com la de la resta dels considerats “presos polítics” per l’independentisme;  l’exconseller Joaquim Forn i l’exvicepresident Oriol Junqueras.

En el cas de Palafolls és el Comitè en Defensa de la República, el CDR de la nostra població, qui convoca a la ciutadania a una concentració de protesta a partir de les 20h a la plaça Major, que de nou torna a ser el punt de trobada i de protesta per la situació dels exmembres del govern català i dels presidents de les entitats sobiranistes encausats judicialment per la celebració, el passat dia 1 d’octubre, el referèndum d’Independència de Catalunya.

Ho ha explicat a aquesta emissora Jordi Pedemonte, membre del CDR de Palafolls.

En la seva convocatòria a través de les xarxes, el CDR assegura que la concentració d’aquest vespre va més enllà de reclamar el dret d’autodeterminació o d’independència. Asseguren que es demana justícia  i la posada en llibertat dels 4 empresonats .

Asseguren en el seu escrit que es tracta de “4 homes de pau” i que, per tant, haurien de ser lliures.

La convocatòria no és única a Palafolls i es farà a places d’arreu de Catalunya el dia abans de la constitució del nou Parlament de Catalunya, el sorgit de les eleccions del passat 21D.