radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Mobilitat Els veïns de Mas Reixach veuen amb preocupació el projecte del nou vial d’Inditex

Els veïns de Mas Reixach veuen amb preocupació el projecte del nou vial d’Inditex

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 671 0

Davant del projecte de construcció del nou vial que ha de connectar la rotonda de Mas Reixach, a la N2, amb la zona d’Inditex, al polígon d’en Puigverd, els veïns de la urbanització hi reaccionen amb neguit.

En declaracions a aquesta emissora, la presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Reixach, Pepi Roso, ha explicat que veuen amb “preocupació” la decisió de crear aquest nou vial, que consideren una opció que no beneficiarà als veïns de la zona.

Roso ha dit que la perillositat de la rotonda és una problemàtica de la que fa temps que en reclamen solucions, i considera que amb l’increment dels camions a la zona la situació, lluny de beneficiar els veïns, serà pitjor. També ha criticat el fet que sigui un lloc de pas per a vehicles amb mercaderies perilloses i químiques.

Roso ha criticat també que el vial sigui utilitzat pel fluxe de camions de la part torderenca del polígon, i ha reclamat una solució per la perillositat que comporta utilitzar la rotonda de Mas Reixach, especialment pels veïns d’aquesta urbanització.

La presidenta de l’Associació de Veins de Mas Reixach ha reclamat solucions per una problemàtica davant la qual considera que el consistori no ha respost, i considera que l’Ajuntament ha continuat endavant amb el projecte sense tenir en compte l’opinió veïnal.