radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Divendres, 18:00-19:30
Palafolls participa en un treball de camp sobre la Salut Catalunya
, / 498 0 0

Palafolls participa en un treball de camp sobre la Salut Catalunya

Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Salut Palafolls participa en un treball de camp sobre la Salut Catalunya

El Departament de Salut de la Generalitat  posa en marxa el treball de camp de l’Enquesta de salut de Catalunya (ESCA) que es durà a terme durant tot  l’any 2018. L’ESCA és una activitat de caràcter oficial prevista en el Pla estadístic de Catalunya vigent, cosa que comporta una garantia de confidencialitat de les dades, que es troben emparades pel secret estadístic.

Durant tot l’any s’entrevisten unes 5.000 persones a tot Catalunya, representatives de la població catalana. Un equip d’enquestadors i enquestadores es desplacen al domicili de les persones seleccionades per entrevistar-les.

La selecció de les persones entrevistades es fa de manera aleatòria a partir del Registre de població oficial facilitat per l’Institut d’Estadística de Catalunya. Reben una carta que les informa dels objectius de l’enquesta, del caràcter oficial de l’enquesta i de la necessitat de la seva col·laboració.

En aquest primer trimestre de l’any, l’enquesta es fa en una 50a de municipis catalans. Entre aquestes localitats hi ha el nostre municipi, tot i que no s’ha especificat el nombre de persones que s’enquestaran al nostre poble. En aquests primers mesos l’enquesta sobre salut també es farà a municipis propers com Pineda o Blanes.

La informació que recull l’ESCA és molt valuosa, ja que és facilitada directament per la població catalana, i és fonamental per establir polítiques públiques i accions en matèria de planificació sanitària, i per millorar l’estat de salut i la qualitat de vida de les persones.

En cas de tenir alguna consulta relativa al treball de camp de l’ESCA, el 061 CatSalut Respon és el telèfon de referència.