radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 16:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Home Societat S’obre una nova aula de nadons a la Llar d’Infants municipal

S’obre una nova aula de nadons a la Llar d’Infants municipal

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 532 0

Des d’aquesta setmana, el centre públic compta amb una segona aula destinada a nadons de menys d’un any. Amb l’inici de curs, a la Llar d’Infants municipal es va programar una única aula per a 8 infants, però la demanda dels últims mesos ha fet que l’Ajuntament es decidís per obrir una nova aula, també per a 8 nadons de 0 a 1 any.

Ho explica la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls, Rosa Garcia.

La llar municipal de Palafolls ha notat una davallada d’infants en els últims anys, cosa que ha propiciat que quedin places disponibles. És per això que el centre manté la matrícula oberta durant tot l’any, per la qual cosa si algunes famílies volen apuntar-hi els seus fills ho poden fer, fins i tot, havent-se iniciat el curs.

El preu mensual de la llar d’infants de Palafolls és de 116.20€, tot i que hi ha reduccions de preu depenent d’algunes especificacions, com per exemple en el cas de les famílies nombroses o si hi ha germans al mateix centre.

La llar havia programat per aquest curs un total de 6 aules. Eren una de nadons, 2 de P1 i 3 més per P2. Ara, l’oferta s’incrementa amb aquesta nova aula de nadons, la segona que estarà operativa al centre.