radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política ERC acusa l’alcalde d’obviar les seves propostes i recorda que l’oposició ha de ser crítica

ERC acusa l’alcalde d’obviar les seves propostes i recorda que l’oposició ha de ser crítica

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 807 0

El líder dels republicans a Palafolls, Francesc Alemany, entén que les afirmacions d’ahir de Valentí Agustí sobre l’actitud del seu partit són simplement percepció de l’alcalde, i ha dit que no pot estar-hi d’acord. En aquest sentit, Alemany ha volgut deixar clar que la feina de l’oposició és la ser crítics amb l’acció de govern, però que en molts casos s’ha obviat a ERC davant de les aportacions que han fet per determinats temes municipals.

El regidor ha posat com a exemple els pressupostos, un tema on segons afirma els republicans van fer-hi diverses aportacions però que no van ser tingudes en compte per l’equip de govern municipal.

Alemany també ha retret a l’alcalde la manera com qualifica la postura de l’oposició davant del tema de la planta de biogàs. Agustí ha dit que ERC ha creat un clima “d’incerteses i inseguretat” al voltant d’aquest tema, però el regidor republicà s’ha defensat dient que la posició del seu grup respecte la planta de biogàs ha estat sempre “curosa”, i que des d’un primer moment han reclamat “única i exclusivament” que aquest fos un procés “net i transparent”.

En aquest sentit, Alemany ha reclamat que l’equip de govern que tingui una posició més “equànime”, i que no tingui en compte només els interessos d’una empresa.

El regidor d’ERC també s’ha defensat de les crítiques de l’alcalde quan afirma que el seu grup rep instruccions des de Barcelona a l’hora de tractar temes sobre la situació política del país, i ha volgut deixar clar que l’única cosa que rep el seu grup són “propostes”. Davant les afirmacions de l’alcalde sobre les preguntes trampa d’ERC als plens, Alemany ha criticat la postura que diu que té Valentí Agustí davant de determinats temes, i que segons el regidor d’ERC és un “reflex de la seva incomoditat” a l’hora de posicionar-se.

El regidor portaveu d’ERC ha acabat afirmant que l’alcalde no s’ha sabut adaptar a les polítiques actuals després de tots els seus anys de govern, posant com a exemple la seva postura davant dels pressupostos participatius.