radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 16:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Home Societat S’inicia a Palafolls un Cercle de Dones

S’inicia a Palafolls un Cercle de Dones

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 269 0

El Casal de la Dona organitza, a partir d’avui dijous i mensualment, una nova proposta.

Es tracta del Cercle de Dones, una iniciativa centrada en les inquietuds i experiències entre dones. Les sessions es duran a terme un dijous al mes,  a les 8 del vespre,  començant aquest vespre mateix.

El cercle de dones és un espai de trobada femení on les participants exploren  allò que són, el que porten dins i les seves possibilitats. Amalia Montes, responsable de la iniciativa del Cercle de Dones de Palafolls, explica que les dones s’han de sentir dones entre dones, començant pel propi coneixement profund del que és ser dona.

És doncs un espai de trobada on, en cercle per donar la mateixa importància a cada membre,  es busca créixer conjuntament, per gaudir tant del cos i com de les emocions

En aquests primers mesos de funcionament del Cercle, la seva intenció serà ajudar a la descoberta interna de cada una de les participants. És el punt de partida ja que, segons Montes, el cercle ajuda a coneixe’s i a estimar-se més.

Montes ja havia impulsat un cercle de dones a Malgrat i ara es proposa obrir un nou espai de trobada al nostre municipi. A Palafolls les trobades es faran al Casal de la Dona un cop al mes, sempre un dijous al vespre.

Segons Montes ja hi ha una 10a de dones inscrites, però encara s’hi poden apuntar més per enriquir el cercle. Segons la guia de les trobades, hi ha moltes participants de PLF, però també d’altres municipis propers com Malgrat o Arenys.