radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 16:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Home General Cris Juanico estrena festival a Malgrat amb les entrades gairebé exhaurides

Cris Juanico estrena festival a Malgrat amb les entrades gairebé exhaurides

General

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 498 0

Aquest dissabte La Barretina de Malgrat de Mar estrena nou festival musical que omplirà de música la sala principal d’aquesta històrica entitat malgratenca.

El festival s’allargarà fins a mitjans de març amb 3 cicles diferenciats. El primer és el cicle de cantautors, que ha programat 3 concerts. El primer serà aquest dissabte al vespre amb Cris Juanico, l’exlíder dels Ja T’ho Diré, que ja té gairebé totes les localitats exhaurides.

El cicle de cantautors inclou també els concerts de Guillem Roma i Judith Nedderman la setmana que ve, i de Joan Masdeu. Després vindran els cicles de Músiques del Món i de Jazz. Marcel Pla, programador del festival, explica que els concerts  de cantautors es faran dissabte al vespre, a un preu de 7€, mentre que els altres dos cicles es faran els migdies de diumenge i a un preu de 5€.

D’aquesta manera es recupera l’esperit dels vermuts a la barretina, un cicle iniciat fa un mesos amb actuacions musicals al migdia de diumenges a la sala gran de la Barretina.

En el cicle de Músiques del Món hi haurà l’actuació de Carola Ortiz o la Basarab Orquestra, mentre que al de Jazz s’espera les actuacions de Laura Simó o de Ismael Dueñas i Mireia Feliu.

Els concerts tenen un aforament limitat a 150 espectadors que podran gaudir d’uns espectacles de proximitat. A més, Pla assegura que la Sala gran de la Barretina és un espai amb molt bones condicions acústiques.

En total el festival, anomenat La Barretina Sona ha programat 10 concert; 3 de cantautors, 4 de Músiques del Món i 3 últims de Jazz. Existeixen abonaments per a cada cicle o per a tot el festival que es poden comprar a la pròpia Barretina.

Al web de la ràdio hi trobareu la programació.