radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Agustí creu que l’oposició fa la política de “com pitjor, millor”
, / 735 0 0

Agustí creu que l’oposició fa la política de “com pitjor, millor”

COMPARTEIX-HO
Home Política Agustí creu que l’oposició fa la política de “com pitjor, millor”

L’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí considera que l’oposició no està ajudant i busca contínuament sembrar incerteses sobre l’acció de govern.

Agustí considera que l’oposició està instal·lada en la política de “com pitjor, millor”, cosa que no ajuda a crear una acció conjunta de govern. L’alcalde hi posa com exemple la possible instal·lació d’una planta de Biogàs al nostre municipi. Creu que l’oposició ha volgut crear un clima infundat d’inseguretat i d’incerteses entorn a aquesta possible planta.

Agustí vol poder consensuar polítiques amb l’oposició per treballar plegats, però és conscient que ara com ara és difícil ja que, afirma, quan es busca la complicitat dels altres grups la resposta habitual sempre és negativa i molt crítica amb l’acció de govern.

Tot i la relació tibant entre el govern, composat pel PSC, ICV-EUiA i el regidor no adscrit Martí Victòria, i l’oposició, d’ERC i  del regidor Òscar Bermán, l’alcalde estén la mà per poder fer polítiques conjuntes l’any i mig que queda de legislatura.

Agustí, considera que ERC, seguint instruccions des de BCN,  introdueix debats i preguntes “trampa” entorn al procés independentista al ple municipal per tal que el govern es posicioni amb un Sí o un No a preguntes que, per l’alcalde, no poden respondre’s amb un blanc o negre.