radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Més actuacions d’asfaltatge al centre i Sant Lluís
, / 804 0 0

Més actuacions d’asfaltatge al centre i Sant Lluís

Mobilitat Societat

2 minuts

COMPARTEIX-HO
Inici » Més actuacions d’asfaltatge al centre i Sant Lluís
S'actuarà en 5 punts del barri de Sant Lluís per reasfaltar i millorar algunes anomalies al ferm - (Foto: Ràdio PLF)

S’actuarà en 5 punts del barri de Sant Lluís per reasfaltar i millorar algunes anomalies al ferm – (Foto: Ràdio PLF)

Comencem l’any com vam acabar el passat, amb obres d’asfaltatge al nostre municipi. Són però actuacions molt més petites, específiques i puntuals per arranjar espais amb problemes

Aquest final de setmana el consistori té previst la realització d’algunes petites tasques d’asfaltatge que hauran de completar la campanya realitzada ja a finals de l’any passat.

El consistori explica que ara s’actuarà en espais molt més petits, realitzant pedaços que hauran d’arreglar alguns desperfectes a la via pública en diferents localitzacions del nostre municipi.

Segons expliquen els serveis tècnics del consistori aquests propers dies es faran actuacions a la zona d’entrada de la benzinera de PLF, on el ferm s’ha desgastat i s’ha desprès, provocant un forat i deixant grava solta que crea situacions de risc sobretot per a motocicletes i ciclomotors. També es preveu refermar l’inici de l’avinguda Costa Brava.

També es preveu actuar en 5 punts diferents del barri de Sant Lluís per reasfaltar i millorar algunes anomalies al ferm. Així, es preveu arreglar dos trams del carrer Anselm Clavé, molt malmesos, i fer altres pedaços de reasfaltat al carrer Fleming i a les avingudes Ítaca i Atlàntida, també a Sant Lluís. Dos veïns del barri, en José i en José, creuen que és important que es facin actuacions de millora.

Aquests treballs s’aniran fent en els propers dies, i el consistori demana molta atenció a la senyalització i regulació excepcional del trànsit en els diferents espais on es faran les actuacions.

Paral·lelament la brigada d’obres de l’Ajuntament ha arranjat aquests dies les voreres de la rambla de Les Ferreries. En concret s’han sanejat i recol·locat les peces que separen la calçada, i també la mitjana que separa els dos sentits de circulació en aquesta transitada via del nostre municipi, on ja a finals d’any es va actuar reasfaltant-ne alguns trams.

L’objectiu de l’actuació és reparar els desperfectes que han causat les arrels dels arbres a les voreres, que s’han anat expandint i en conseqüència han aixecat el paviment. Segons el consistori, s’ha volgut donar prioritat a aquesta actuació, que és la primera de l’any, degut a la gran afluència de vianants que té a les franges d’entrada i sortida de les escoles. A banda de la Rambla de les Ferreries, l’Ajuntament preveu actuar en altres vies del municipi al llarg d’aquest any també en l’àmbit del sanejament de voreres.