radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDivendres, 19:30 -20:00

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Comarcal Boehringer crea una nova societat amb seu a Malgrat

Boehringer crea una nova societat amb seu a Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 2188 0

A finals d’octubre començava a operar una nova companyia farmacèutica a Malgrat de Mar. Es diu Malgrat Pharma Chemicals SL, i té com a soci únic la companyia alemanya Boehringer.

Amb aquesta nova companyia, dedicada a la preparació, elaboració, venda i comercialització de tota classe de medicaments i especialitats químiques, l’empresa alemanya continua enfortint la seva presència a Catalunya, on té dues plantes; a St. Cugat i a Malgrat.

El president d’aquesta nova companyia, amb seu social al Camí de la Pomereda de Malgrat i amb un capital inicial de 3 mil€, és també el director general Boehringer Ingelheim España, així com altres alts càrrecs de la farmacèutica alemanya.

Es dóna el cas que la companyia va posar a la venda la seva planta malgratenca a mitjans del 2015. Llavors Boehringer assegurava que volia garantir el futur de la planta concentrant la seva producció en els principis actius innovadors i reduint la producció de productes ja madurs o amb patent caducada.

La planta de Malgrat es va inaugurar l’any 1960, i actualment hi treballen unes 300 persones. Entre d’altres s’hi fabriquen substàncies actives per als medicaments de la pròpia Boehringer com Bisolvon o Nolotil, entre d’altres.