radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Els contribuents de Blanes podran pagar enguany impostos en quotes mensuals sense interessos

Els contribuents de Blanes podran pagar enguany impostos en quotes mensuals sense interessos

COMPARTEIX-HO
, / 395 0

L’IBI i l’Impost de Circulació podran ser pagats per quotes mensuals sense interessos a Blanes a partir d’aquest 2018.

Aquesta és una de les noves mesures que s’inclouen a les ordenances fiscals d’enguany, aprovades ara fa uns dies, i que té per objectiu facilitar el pagament dels impostos i taxes municipals.

Segons informa l’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament blanenc, aquesta nova mesura s’aplica en el pagament de l’Impost sobre Béns Immobles i l’Impost sobre els Vehicles de Tracció Mecànica, que enguany es podrà fer a partir d’11 quotes mensuals i sense cap increment en el cost.

El cobrament de les quotes es farà el dia 5 de cada mes, a partir del febrer i fins el desembre, i s’hi podran acollir els contribuents blanencs amb les úniques condicions d’estar al dia de les obligacions fiscals i que la quota mensual resultant no sigui inferior a 10 euros.

Les sol·licituds per acollir-se a aquesta novetat de les ordenances del 2018 s’han de presentar com a màxim fins el 15 de gener, inclòs, a les oficines del Consell Comarcal de la Selva o a l’AMIC, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Blanes.