radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Concentració davant de l’Ajuntament de Blanes per donar suport als exconsellers i activistes empresonats

Concentració davant de l’Ajuntament de Blanes per donar suport als exconsellers i activistes empresonats

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 520 0

Ahir al vespre, diverses persones van congregar-se davant del consistori blanenc per donar suport a Oriol Junqueras i la resta d’empresonats, convocats per l’ANC i Òmnium i amb el suport del CDR del municipi.

La mobilització coincidia ahir amb la declaració que l’exvicepresident Junqueras va fer ahir davant del Tribunal Suprem, que finalment ha rebutjat la petició de llibertat que havia demanat.

A Blanes, els convocats es van sumar a una crida arreu del territori per donar suport a Junqueras i també a Joaquim Forn, exconseller de la Generalitat, empresonat des de fa també més de 2 mesos, i els presidents d’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Cuixart, que estan a la presó des de mitjans d’octubre.

Els concentrats lluïen peces de roba de color groc i també llaços d’aquest color, en suport a la llibertat dels presos. L’acte va comptar amb la lectura d’un manifest, llegit per diverses persones, i també amb la cantada de l’Estaca de Lluís Llach i de l’himne dels Segadors.

Dins dels actes de mobilització popular a favor de l’alliberament dels exconsellers i activistes empresonats, el CDR de Blanes ha impulsat una iniciativa per rebre avui els Reis Mags d’Orient amb fanalets de color groc, així com elements o símbols del mateix color, per recordar els presos.

 

(Foto: Ajuntament de Blanes)