radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00 -21:00

i després

Pre-OcupatsDimarts, 20:30-21:00
Home Comarcal Més de 1.500 espectadors assisteixen a la final de la Copa del Món de Futbol Sala a Blanes

Més de 1.500 espectadors assisteixen a la final de la Copa del Món de Futbol Sala a Blanes

Comarcal Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 400 0
El FC Barcelona va proclamar-se guanyador en 4 de les 5 categories - (Foto: World Futsal Cup)

El FC Barcelona va proclamar-se guanyador en 4 de les 5 categories – (Foto: World Futsal Cup)

Aquest dissabte va tancar-se una nova edició de la World Futsal Cup, la Copa del Món de Futbol Sala que congregava esportistes vinguts de diferents països d’arreu del món, com Estats Units, Japó, Rússia, Austràlia, Croàcia, Colòmbia, Brasil, Anglaterra i també Catalunya, amb els equips del Blanesport, el FC Barcelona i el Canet.

A la final del campionat, disputada dissabte a la Ciutat Esportiva Blanes, el Futbol Club Barcelona va imposar-se en 4 de les 5 categories amb què comptava el campionat, entre juvenil, cadet, infantil, aleví i juvenil.

L’últim partit disputat enfrontava als blaugranes amb l’Atlas Futsal de Colòmbia, i va acabar amb victòria pels catalans per 6 a 3. Després de tots els partits disputats es va dur a terme l’entrega de trofeus, de la mà del tinent d’Alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Jordi Blai Vinaixa, acompanyat del director de la competició, Rob Andrews.

En total, 1.500 persones van passar aquest dissabte per les grades de la Ciutat Esportiva Blanes, per veure les finals de la copa.

Aquest 2017 ha estat la sisena edició consecutiva en què Blanes s’ha erigit com a amfitriona de la World Futsal Cup. Durant aquests dies, han passat pel municipi una quarantena de clubs internacionals, que han congregat prop de 1.000 participants en total. La majoria de participants s’han allotjat durant els dies de competició al mateix municipi, i alguns d’ells van quedar-s’hi també per celebrar l’entrada a aquest 2018.