radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal La campanya nadalenca de la Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa reparteix més de 850 joguines

La campanya nadalenca de la Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa reparteix més de 850 joguines

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 444 0

En total, la Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa ha aconseguit preparar lots per uns 300 infants dels tres municipis, per ajudar a la feina de Ses Majestats els Reis d’Orient.

La campanya d’aquest Nadal ha finalitzat aquest dimecres amb el lliurament dels lots de joguines de les famílies de Blanes. Un dia abans es va fer a Lloret i el passat dissabte es va dur a terme a Tossa.

En total, el nombre de joguines repartides entre les tres poblacions ha pujat fins a les 861, dividides en 300 lots. A Blanes, 175 infants s’han beneficiat de la campanya, mentre que a Lloret han estat 74 i a Tossa 38.

La xifra d’infants atesos a la campanya d’enguany ha estat inferior a la que s’havia registrat els darrers anys. Un dels principals motius ha estat la modificació de les condicions per acollir-se a la campanya. Fins ara, el barem es basava en relació al PIRMI, la Renda Mínima d’Inserció, però degut al fet que actualment diverses de les famílies compten amb una Renda Garantida ja es considera que poden accedir a la compra de joguines.

Les joguines recollides han permès crear lots per infants d’entre 0 i 12 anys de 3 joguines cadascun, a més del material escolar i didàctic que s’intenta incloure. Una de les condicions per les persones que donaven les joguines era que aquestes fossin noves, educatives, i que no fossin ni sexistes ni bèl·liques.

La campanya 2018 de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut ha comptat aquestes dates nadalenques amb diversos actes des d’on es feia el recapte solidari, com la Nit de Monòlegs, la Festa del Dia de l’Infant, la Fira de Sant Tomàs o la Jam Session Solidària del Morralla Espai Creatiu.