radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Comarcal Entitats esportives de Malgrat celebren aquest matí una recollida solidària de joguines

Entitats esportives de Malgrat celebren aquest matí una recollida solidària de joguines

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 458 0

Les jornades de solidaritat són múltiples i diverses durant les festes de Nadal arreu del territori, i una de les iniciatives és la recollida de joguines organitzada per la Creu Roja.

A Malgrat de Mar, al llarg del matí d’aquest dimecres, s’hi duu a terme un esdeveniment esportiu emmarcat amb aquesta iniciativa solidària. Es tracta de les diverses competicions esportives que des de les 9 del matí i fins al migdia es duen a terme al pavelló Germans Margall del municipi.

Per adherir-se a la recollida solidària de joguines, l’organització ha establert com a condicionant per participar-hi que cada persona que s’hi vulgui incriure aporti una joguina nova. En aquest cas, la joguina ha de ser educativa, que no sigui sexista ni bèl·lica i que fomenti el joc cooperatiu.

Al llarg del matí es desenvolupen competicions de diferents esports, com per exemple futbol sala, judo, handbol i bàsquet, tot plegat emmarcat en la campanya de recollida solidària de joguines de la Creu Roja de l’Alt Maresme, amb l’objectiu que tots els infants puguin tenir el seu regal el proper dia de Reis.

L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Agrupació Esportiva Alt Maresme, el Club Deportivo Malgrat, l’Olímpic Malgrat, el Club de Judo, l’Interesportiu, el Club Joventut d’Handbol i les diverses federacions que acullen els clubs, amb el suport de l’Ajuntament del municipi, el cos de Bombers i la Policia local.