radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » Les torres de guaita, protagonistes del nou calendari dels Castellers de l’Alt Maresme

Les torres de guaita, protagonistes del nou calendari dels Castellers de l’Alt Maresme

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 549 0
Una de les imatges protagonistes del nou calendari 2018 dels Maduixots - (Castellers de l'Alt Maresme)

Una de les imatges protagonistes del nou calendari 2018 dels Maduixots – (Castellers de l’Alt Maresme)

Els Castellers de l’Alt Maresme han fet pública l’edició d’un nou calendari de cara a aquest any 2018 que ja hem encetat.

Com cada any, la colla dels Maduixots impulsen aquesta iniciativa amb l’objectiu de donar a conèixer el territori que d’on provenen. Fa dues edicions, pel 2016, el calendari va tenir com a protagonistes indrets singulars dels 7 pobles que conformen la colla, mentre que pel 2017, ara fa un any, el calendari es va il·lustrar amb pilars de castells bastits en diversos indrets del Parc Natural del Montnegre-Corredor.

Ho explica Marc Ruiz, que és president dels Castellers de l’Alt Maresme.

Segons explica el president de la colla, la voluntat principal d’aquest calendari és fer difusió de l’activitat de la colla i del món casteller, així com també del territori de l’Alt Maresme. En aquest sentit, Ruiz destaca que el preu dels calendaris els serveix simplement per cobrir els costos de la seva impressió.

Ruiz ha dit que els calendaris han tingut sempre una bona rebuda, i espera que enguany també sigui així. Els Maduixots ja han posat a la venda aquest calendari, a un preu de 7 euros, a la seva pàgina web www.castellersaltmaresme.cat, així com també es pot trobar a diverses botigues.