radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
La Diputació fa un seguiment i avaluació del projecte d’agermanament amb San Isidro
, / 407 0 0

La Diputació fa un seguiment i avaluació del projecte d’agermanament amb San Isidro

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat La Diputació fa un seguiment i avaluació del projecte d’agermanament amb San Isidro

Aquest passat mes de desembre, el projecte d’agermanament de Palafolls amb San Isidro,a Nicaragua, ha estat objecte d’estudi i seguiment per part de la Diputació de Barcelona.

L’estudi el va dur a terme l’empresa KalidaDeA, amb seu a Bilbao, que va desplaçar-se al nostre municipi els dies 18 i 19 de desembre amb l’objectiu d’avaluar els projectes cooperatius que es desenvolupen a San Isidro, així com també per conèixer el que significa per Palafolls aquest projecte d’agermanament.

En concret, l’estudi s’ha centrat en analitzar les dinàmiques de cooperació realitzades des de Palafolls, en el marc de l’agermanament amb San Isidro i els projectes que s’hi ha dut a terme, així com també la manera com s’ha articulat l’agermanament entre els dos municipis. En aquest sentit, el seguiment s’ha fet a través de reunions i trobades amb els agents implicats amb el municipi nicaragüenc, i també per tenir constància del coneixement que tenen els veïns de Palafolls del projecte.

Ho ha explicat a aquesta emissora Toni Selvaggi, des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de PLF.

Pel que fa als resultats d’aquest seguiment sobre l’estat de l’agermanament amb San Isidro, Selvaggi ha destacat que encara falta concretar-los, precisament perquè s’han de completar amb el seguiment a la mateixa localitat nicaragüenca. Malgrat tot, ha avançat que, amb converses amb responsables de l’avaluació i el seguiment de l’agermanament, la impressió és bona.

Segons ha explicat Selvaggi, el proper 8 de gener una brigada es desplaçarà cap a San Isidro, amb la presència de diversos membres del consistori palafollenc, tècnics i membres de l’empresa per tal de completar el seguiment del projecte.

L’agermanament amb San Isidro es remunta l’any 2003. Durant aquests 15 anys, l’agermanament ha servit per dur a terme diversos projectes, entre ells la posada en marxa d’un centre d’acollida infantil amb la intenció de crear un espai on organitzar cursos pedagògics i lúdics.