radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Comarcal Se celebra per primera vegada la Sant Silvestre Malgratenca

Se celebra per primera vegada la Sant Silvestre Malgratenca

Comarcal Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 451 0

Aquest dissabte, com és habitual en diversos llocs del país, se celebren les populars curses de Sant Silvestre.

Un dels municipis que s’estrena en la organització d’aquesta prova és Malgrat de Mar, on aquest dissabte es durà a terme la Sant Silvestre Malgratenca.

La prova, organitzada pel Club Triatló Malgrat, consta de 5 km de recorregut, i comença a les 5 de la tarda.

En declaracions a aquesta emissora, Miquel Àngel Tabarés, membre del Club Triatló Malgrat, ha explicat que la intenció dels organitzadors és que sigui una cursa oberta a tothom i apte per tots els públics.

En aquest sentit, han plantejat una cursa amb un recorregut totalment planer i urbà, i amb una distància assequible.

Tabarés ha valorat molt positivament la rebuda que ha tingut la cursa, de la qual ja s’havien superat les 100 inscripcions, que era l’objectiu marcat per l’organització, i del qual s’ha mostrat molt satisfet.

Per apuntar-se en aquesta primera Sant Silvestre Malgratenca hi havia la possibilitat d’inscriure’s anticipadament per un preu de 8 euros abans de Nadal, i entre el dia 25 i aquest divendres per 10 euros. A més, hi havia també l’opció d’adquirir la samarreta de la prova.

Tabarés també ha dit que la cursa ha estat possible gràcies al suport de la regidoria d’Esports de Malgrat, de la que n’ha destacat la predisposició en col·laborar i promoure els actes esportius. En aquest sentit, la bona rebuda que ha tingut la Sant Silvestre Malgratenca ja fa pensar al Club a organitzar més proves de cara a aquets proper 2018. Algunes ja les estan començant a preparar i recuperar, com és el cas de la Cursa dels 10 Km de Malgrat.

Aquesta primera edició de la Sant Silvestre Malgratenca sortirà i arribarà al carrer del Carme, davant de l’Ajuntament de Malgrat, i està organitzada pel Club Triatló Malgrat amb la col·laboració de la regidoria d’Esports del consistori malgratenc.