L’Associació de Comerciants de Malgrat organitza el seu primer Quinto de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una de les tradicions més arrelades a l’època nadalenca és la celebració de les populars quines o quintos, i aquest any Malgrat de Mar en recupera una nova edició de la mà de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Malgrat i Malgrat Turisme.

Es tracta del Quinto de Nadal que s’organitza el proper 26 de desembre, dia de Sant Esteve, al Pavelló Poliesportiu de l’Avinguda de Tarragona, i que començarà a les 7 de la tarda.

Degut a l’aforament limitat del pavelló, es permetrà l’accés a un màxim de 400 persones. Un cop s’arribi a aquest nombre, ja no es permetrà l’accés a la pista del recinte, que és on es desenvoluparà l’activitat.

En declaracions a aquesta emissora, el president de l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, Francesc Cano, ha explicat que és la primera vegada que des de l’Associació es fan càrrec de l’organització del Quinto, tot i que abans hi havia hagut altres experiències al municipi.

Cano ha explicat també que les portes s’obriran una estona abans de començar, entre les 6 i dos quarts de 7 de la tarda, moment en què es podrà comprar el cartró per participar al Quinto. En aquest cas, serà un únic cartró, a un preu de 10 euros, que servirà per les 10 tirades que es faran. Hi haurà premis provinents de tots els comerços i establiments associats a l’entitat, dels quals Cano n’ha destacat la seva qualitat. En aquest sentit, a banda dels premis perl quinto, també es premiaran, com és habitual, les línies, repartint els premis en cas que hi hagi més d’un afortunat.

El president de l’Associació de Comerciants de Malgrat ha explicat també que aquest Quinto de Nadal del dia de Sant Esteve és el tancament de la campanya nadalenca de l’Associació, amb l’objectiu de promoure la proximitat i amb les ganes que sigui tot un èxit.

El Quinto de Nadal d’enguany a Malgrat de Mar té previst allargar-se fins a les 10 de la nit, i tindrà, com ja és tradició en aquest tipus d’esdeveniments, el Lloro, que serà la persona encarregada de cantar els números que vagin sortint, amb referències malgratenques o populars en general, normalment en clau d’humor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics