radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Policial - Judicial La Policia Local regula el trànsit als semàfors en les hores punta de les escoles

La Policia Local regula el trànsit als semàfors en les hores punta de les escoles

COMPARTEIX-HO
, / 1084 0

Fins a tres torns de semàfors s’han d’esperar alguns conductors per poder entrar al poble a les hores d’entrada i sortida dels estudiants a les escoles.

Aquest fet fa que s’acumulin molts vehicles a les hores de màxima afluència, sobretot de bon matí i a la tarda.

Des d’aquesta setmana, però, La Policia Local de Palafolls està realitzant tasques de regulació del trànsit a les hores punta de les escoles per tal de prioritzar els conductors que entren i surten del nostre municipi i evitar les llargues esperes amb el semàfor en vermell.

Segons ha explicat a aquesta emissora Miguel Angel Marín, cap de la Policia Local, la intenció és donar prioritat als veïns del poble en aquest punt. Ara ho fan els agents, però la intenció que finalment es pugui temporitzar millor els semàfors i evitar esperes llargues.

Paral·lelament, el cos local de seguretat està realitzant aquests dies una campanya de control de drogues i alcohol entre els conductors. Durant aquests dies i en coordinació amb els Mossos d’Esquadra s’estan realitzant controls aleatoris en diferents punts del nostre municipi. Ahir va ser el primer dia i es van detectar 2 positius en drogues i avui, al migdia, ja portaven 2 positius en drogues i un en alcohol.

De fet s’ha detectat un conductor que ha donat positiu en haixix i cocaïna i també en alcohol, pel que s’exposa a una sanció de fins a 2.000€ entre d’altres mesures.

Els controls s’aniran repetint aquests dies en diferents espais del nostre municipi.