radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Una empresa s’interessa per reformar la zona esportiva de la Figuerassa
, / 1099 0 0

Una empresa s’interessa per reformar la zona esportiva de la Figuerassa

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports Una empresa s’interessa per reformar la zona esportiva de la Figuerassa

L’Ajuntament de Palafolls ha estat mantenint trobades i converses amb una empresa esportiva que té interès en arranjar la zona esportiva de la Figuerassa, tant el camp de futbol com la pista d’atletisme.

La idea que ara mateix hi ha damunt la taula és que aquesta empresa s’encarregui econòmicament de la reforma de les instal·lacions actuals per posteriorment signar un conveni d’utilització amb el consistori. Aquest conveni establiria que l’empresa pugui utilitzar aquestes instal·lacions renovades durant certes hores al dia, mentre que la resta de jornada estaria a disposició de l’Ajuntament, de les entitats esportives locals o la ciutadania en general.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, es tractaria d’una empresa encarregada de gestionar estades esportives d’equips de països del nord, que cerquen espais on poder dur a terme els seus entrenaments quan l’hivern és molt dur als seus països.

Segons va explicar l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, al ple de divendres, els propis tècnics d’esports de l’Ajuntament creuen que és una bona opció, i que l’ús restringit a la tarda per a les entitats locals és suficient, basant-se amb la utilització que es dóna actualment a les instal·lacions.

L’oposició, però, reclama al consistori que es tingui en compte l’opinió dels veïns del barri. En aquest sentit, el portaveu d’ERC, Francesc Alemany va recordar al govern que La Figuerassa és una zona que els palafollencs, i més concretament els veïns de Sant Lluís, s’han fet seva, i va demanar que se’ls consultés sobre la restricció horària que establiria aquest acord.

Actualment, la zona esportiva de la Figuerassa l’utilitzen tant entitats com particulars. Fa 2 anys el consistori va tancar l’accés al recinte esportiu per evitar accions incíviques, com ara el fet de passejar-hi animals de companyia dins el camp de futbol de gespa. Finalment, es va acordar un horari d’obertura que va de les 10 del matí i fins a les 22.30h.

L’empresa interessada en reformar La Figuerassa per fer-ne ús durant els matins ha triat la nostra localitat per la gran oferta hotelera de la zona i també per la bona comunicació, tant per carretera com per la proximitat amb els aeroports de Girona i de Barcelona.