radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Esports Golejada de l’Amateur B i derrotes de l’A i del futbol sala

Golejada de l’Amateur B i derrotes de l’A i del futbol sala

Esports

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 428 0

La represa de les competicions futbolístiques d’aquest passat cap de setmana ha deixat un regust de boca molt diferent per l’Amateur A i el B del CD Palafolls.

El primer equip, que jugava a fora de casa, va perdre per un contundent 3 a 0 contra el Sant Jaume de Llierca. El partit, disputat dissabte a la tarda, no va tenir gols a la primera part, i no va ser fins al minut 52 que el Llierca va aconseguir encetar el marcador.

El 2 a 0 va arribar 12 minuts després al minut 64, i l’últim gol del partit va ser marcat 5 minuts abans del final, amb un 3 a 0 definitiu.

La desigualtat en el resultat també es va observar en les targetes, ja que el partit va finalitzar amb 5 grogues pel Palafolls, mentre que el Sant Jaume de Llierca no en va veure cap.

Després d’aquesta nova derrota, l’Amateur A continua sense aixecar cap la lliga de Segona Catalana, on és cuer amb només 9 punts i amb només una victòria en tot el que portem de Lliga.

Una situació molt diferent és la que va viure l’Amateur B, que en el seu cas jugava a casa dissabte i on va imposar-se contra el Lloret per un contundent 5 a 1.

Els de David Gascons van encarrilar el partit ja des dels primers compassos de la primera part, que van acabar amb un resultat al descans de 3 a 0, amb 2 gols de Marcos Martin i un altre de Kevin Monteagudo.

Ja al segon temps, el Lloret va aconseguir marcar el seu únic gol del partit, que va anotar Andres Felipe Sanchez al minut 66. L’Amateur B del CD PLF, però, va saber reaccionar, i 5 minuts després anotava el 4 a 1, obra d’Iván Roman. Al minut 83, Ricard Coronado va acabar de sentenciar el partit, amb un gol que imprimia el 5 a 1 definitiu al marcador.

Amb aquest bon resultat, l’Amateur B és ara segon de la lliga, empatat a punts amb el Tossa, que és tercer, i a només 2 punts del líder, el Vilablareix.

Per altra banda, el partit previst pel dissabte a les 5 de la tarda del Juvenil A del Palafolls contra el Lloret finalment es va disputar.

En el cas del Futbol Sala, el San Luis A va perdre el dissabte a casa contra el Blanda Club Esportiu, per un resultat de 8 a 10. Tot i que els locals va arribar a guanyar per 4 a 1 al minut 28 de partit, els visitants van saber mantenir un pols constant, que els va portar a remuntar a l’empat a 4. A partir de llavors, i malgrat que el San Luis va aconseguir tornar a avançar-se altre cop fins a tenir dos gols de diferència, el Blanda finalment va remuntar un 8 a 7 en contra fins a guanyar per un definitiu 8 a 10.

Amb aquest resultat, el Futbol Sala San Luis és 5è, amb 20 punts.

El Juvenil del club, per la seva banda, també va perdre, en aquest cas contra el Lloret Esportiu 2012 i per un contundent 0 a 5. Després d’aquesta derrota, el Juvenil de Futbol Sala se situa 4t de la lliga, amb 16 punts.