radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Cultura L’ACEP repartirà 1000€ en premis en metàl·lic aquest vespre

L’ACEP repartirà 1000€ en premis en metàl·lic aquest vespre

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 568 0

A dos quarts de 9, l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF, l’ACEP, torna a fer el ja tradicional sorteig de premis en metàl·lic, emmarcat en la campanya nadalenca que ja va començar fa unes setmanes amb la Fira d’Artesania i Complements de Nadal.

El sorteig es podrà seguir en directe des d’aquesta emissora, i l’associació repartirà enguany un total de 1.000 euros, dividits en 5 premis de 200 euros cadascun. Són diners  que els premiats hauran de gastar-se, com vulguin,  en els comerços i establiments adherits a l’ACEP.

Ho explicava, al seu pas pel Palafolls en Xarxa, el president de l’ACEP, Francesc Tresserras.

Durant aquest últims dies els clients dels comerços de l’ACEP han pogut  omplir una butlleta de participació. Aquest vespre, entre totes les bulletes participants, es triaran les guanyadores  i es trucarà en directe a les persones guanyadores que hauran de contestar el telèfon. Si no ho fan, o salta el contestador, perdran el premi i es triarà una nova butlleta.

És la mateixa dinàmica dels últims anys, per això des de l’Acep es remarca la importància de posar telèfons operatius i que la gent estigui pendent el dia del sorteig.

D’aquesta manera, s’aconsegueix promoure el comerç local entre els palafollencs i els negocis del municipi. El sorteig començarà en directe des d’aquesta emissora, i es podrà seguir a través del 107.7 de la FM i també per internet a través de www.radiopalafolls.cat.