radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Economia El pressupost municipal creixerà mig milió d’euros per l’any que ve

El pressupost municipal creixerà mig milió d’euros per l’any que ve

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 583 0

pressupost okDemà divendres a la tarda es duu a terme el Ple Extraordinari que ha de servir per debatre i aprovar el pressupost del 2018 de l’Ajuntament de Palafolls. El govern municipal ha explicat a aquesta emissora quina és la proposta que demà es porta a la sessió plenària. En aquest sentit, el pressupost de cara a aquest 2018 s’enfila fins els 10 milions 350 mil€, cosa que suposa mig milió d’euros més que el pressupost aprovat per aquest actual 2017.

Així ho ha explicat la regidora d’hisenda, Dolors Agüera, que ha desgranat d’on provenen aquests diners previstos.

Dels 10 milions 350Mil euros de pressupost, la gran majoria –gairebé 9 milions– són pel pressupost corrent del consistori, és a dir, per aquelles partides destinades al funcionament ordinari de l’Ajuntament, com serien els salaris, el manteniment de la xarxa d’equipaments o també els serveis. La resta, 1.3 milions, es preveu destinar a inversions. Les principals són la rehabilitació dels carrers Folch i Torres i Roig i Jalpí, així com també està prevista una partida per fer un vial de sortida de camions a la zona industrial.

 

Segons la proposta del govern municipal, tant el pressupost corrent com el d’inversions s’han incrementat respecte el document de l’any passat.

En concret, el pressupost previst d’inversions creix un 82% respecte el d’aquest any, mentre que el corresponent a la despesa corrent del consistori s’apuja un 4.2% respecte al de l’any passat.

El ple extraordinari de pressupostos es podrà seguir en directe demà divendres, a partir de les 6 de la tarda, per Ràdio Palafolls, a través del 107.7 de la FM i també per internet a www.radiopalafolls.cat.