radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
El Club Patí Palafolls prepara un festival de Nadal per diumenge
, / 536 0 0

El Club Patí Palafolls prepara un festival de Nadal per diumenge

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports El Club Patí Palafolls prepara un festival de Nadal per diumenge

Tots els patinadors i patinadores des de promoció i fins a màsters del club palafollenc participaran aquest diumenge a les 6 de la tarda del seu primer festival de Nadal.

El festival, que es farà al Palauet, és una evolució de l’exhibició que ja van fer a l’estiu sota el nom de  “Els Misteri de les Piràmides”, però inclourà noves marxes dels patinadors i comptarà amb nous clubs convidats.

En aquest sentit hi haurà diversos clubs convidats al festival, entre els quals el de Tordera, el Valdemià o el de Caldes.

En declaracions a aquesta emissora, la presidenta del Club Patí Palafolls, Anna Masot, ha explicat en què consisteix l’espectacle que oferiran aquest diumenge.

El festival de Nadal del Club Patí Palafolls servirà per tancar un bon any per la veterana entitat local, que ha participat en diferents trofeus aconseguint molt bons resultats. Aquest passat cap de setmana, per exemple, va participar amb 9 patinadores al Trofeu de Pineda on van aconseguir 3 podis, 1 quart lloc, 1 cinquè i 3 sisens .

El club qualifica de molt positiu aquest inici de temporada, i volen fer un punt i final d’any amb aquest festival.

La presidenta ha destacat també que el festival de diumenge comptarà amb la participació de Paula Fontrodona, una patinadora malgratenca que compta amb un bon palmarès tant a nivell barceloní, català i estatal, i que col·laborarà amb l’esdeveniment oferint als espectadors el seu propi ball.

Les portes del Palauet s’obriran a quarts de 6 de la tarda i l’entrada costarà 3€ en concepte de donatiu per l’entitat. El Club Patí Palafolls també instal·larà un servei de bar durant el festival, que compta amb el suport de Ràdio Palafolls i l’Ajuntament.