radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

L'Hora del Te
Dimecres, 20:04-21:00
Home Política Una palafollenca candidata a les eleccions del 21D

Una palafollenca candidata a les eleccions del 21D

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 583 0
Montserrat Mompió, núm. 18 de Catalunya en comú podem

Montserrat Mompió, núm. 18 de Catalunya en comú podem

La Montserrat Mompió té 24 anys, és de Palafolls i des de fa un any i mig és coordinadora nacional dels joves d’Esquerra Verda, la branca juvenil d’ICV. Mompió concorre a les eleccions de la setmana que ve com a número 18 de la llista de “Catalunya En Comú-Podem” que lidera Xavier Domènech.

No és la primera vegada que la jove política local, que sempre ha desenvolupat la seva carrera política fora de PLF, es presenta en unes eleccions. El passat 2016, Mompió ja va ser la número 17 de la llista dels comuns en les eleccions al Congrés de Diputats. Una llista que també encapçalava Domenech.

La palafollenca, que és politicòloga, està vinculada a la vida social i cultural de PLF. Va ser pubilla del nostre municipi al 2014 i col·labora amb la colla castellera dels Maduixots.

Mompió també s’ha signidicat sobre el procés, i el passat 10 de setembre va prendre part activa a la Marxa de Torxes per la Independència del nostre municipi, on va ser l’encarregada de llegir el manifest.

A nivell local,  Catalunya En Comú Podem organitza un acte de campanya aquest dijous al nostre municipi. Serà a les 7 de la tarda a la Sala privada del Cafè de Palafolls.

A l’acte, l’únic previst per la formació al nostre municipi per les eleccions de la setmana que ve, comptarà amb la presència de Montserrat Mompió i de la també candidata per Barcelona, Maria Pozuelo.