radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
L’escola Les Ferreries aposta per la comunicació en línia amb les famílies
, / 954 0 0

L’escola Les Ferreries aposta per la comunicació en línia amb les famílies

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat L’escola Les Ferreries aposta per la comunicació en línia amb les famílies

El centre escolar del nostre municipi ha presentat ja als pares i mares el que vol ser un canvi general de comunicació entre l’escola i les famílies. Des de fa uns dies, les notes informatives que el centre dóna a les famílies per informar-los sobre excursions, festivals o qualsevol altra circumstància, es donen en paper però també a través de correu electrònic.

La voluntat de l’escola és anar arraconant el paper per acabar comunicant-se amb els pares a través del correu electrònic.  A tal efecte el centre ha creat un compte de correu per a cada família per poder comunicar-se amb l’escola. De fet és un canal bidireccional, ja que les famílies també podran preguntar i comunicar-se amb l’escola a través d’aquesta adreça de mail.

La Meritxell Torroella és la secretaria de Les Ferreries.

Ara com ara la comunicació es fa per les dues vies; en paper i en línia, però aviat el centre preguntarà qui vol només rebre les notificacions digitals.

Paral·lelament, a partir de gener tots els pagaments que es facin en aquesta escola es faran de manera virtual amb targeta de crèdit.

El pagament de les colònies, de sortides, d’activitats o de materials es faran a través d’una aplicació i pàgina web anomenada “TPV Escola”.

Cada família tindrà un contrasenya per poder entrar en aquesta aplicació i veure els pagaments a fer i els terminis. D’aquesta manera, es podrà  fer pagaments amb certa planificació i previsió. Per exemple, serà possible pagar les colònies o algunes sortides mesos abans de la seva realització.

Això facilita els pagaments a les famílies que poden planificar-se millor les diferents despeses escolars. Aquesta aplicació, que és gratuïta, es pot descarregar als dispositius mòbils i agrupa les despeses per fills, pel que cada família tindrà en un únic portal totes els diferents pagaments a fer.