radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00

i després

Pre-OcupatsDimecres, 14:30-15:00
Home Esports En exposició el reglament d’instal·lacions esportives per fer-hi aportacions de millora

En exposició el reglament d’instal·lacions esportives per fer-hi aportacions de millora

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 415 0

Des del passat dia 4 de desembre, el consistori ha posat a disposició de qui ho desitgi l’avantprojecte del que acabarà sent el reglament d’ús de les diferents instal·lacions esportives municipals de Palafolls.

La intenció de l’Ajuntament és que les diferents entitats esportives i els ciutadans palafollencs puguin consultar-lo i aportar-hi propostes de millora abans no s’aprovi de manera definitiva.

Aquest nou reglament defineix les normes, els drets i els deures d’ús general dels principals recintes esportius del nostre municipi, com són el Palauet, les pistes poliesportives exteriors, el Palastàdium Lluís Moner i la Figuerassa.

La normativa estipula, per exemple, quins criteris seguirà el consistori a l’hora de coordinar els horaris de les diferents entitats que usen els equipaments, les normes d’ús dels diferents espais dels equipaments, com terrenys de joc, vestuaris, zones de premsa o sales de reunions, així com també estableix un règim sancionador pels incompliments. Sancions que van des de les de caràcter lleu, amb la possibilitat de perdre els drets d’ús durant un mes, fins a les marcades com a molt greus amb sancions econòmiques de fins els 2.000 euros.

El reglament no només recull el funcionament actual dels centres esportius, sinó que també estableix algunes novetats i noves regles. Per exemple, quedarà prohibit vendre begudes alcohòliques o pipes en tots els bars dels equipaments esportius municipals.

A banda del reglament genèric, cada equipament compta en el reglament específic que atén les consideracions de cada instal·lació i les seves característiques.

L’avantprojecte ja es pot consultar a través d’Internet, al portal web www.radiopalafolls.cat, i es poden presentar al·legacions a través d’una instància presentada directament al registre d’entrada a l’Ajuntament, amb l’opció de fer-ho també en línia mitjançant el tràmit «Instància genèrica» disponible al mateix web municipal.

Consulta’l AQUÍ