radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Demanen 12 anys de presó per l’home que atacar al seu company de pis amb una catana a Blanes

Demanen 12 anys de presó per l’home que atacar al seu company de pis amb una catana a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 558 0

El fiscal del cas ha demanat 12 anys de presó pel veí de Blanes que, l’estiu passat, va atacar al seu company de pis amb una catana, una defensa extensible i una destral.

Segons l’escrit que ha emès el fiscal del cas, i del qual se’n fa ressó el Diari de Girona, l’atac va produir-se durant la matinada del dia 13 d’agost del 2016, quan l’acusat va atacar a la víctima, amb qui compartia habitatge al carrer Extremadura de Blanes.

La víctima, de 22 anys, feia poc que havia arribat al pis per tal de passar-hi uns dies, i segons s’apunta a l’escrit d’acusació els dos homes van mantenir una discussió el matí del dia abans de l’agressió.

A la següent matinada, l’acusat hauria atacat al seu company de pis, que dormia al sofà, agredint-lo amb la defensa extensible i provocant-li diverses lesions i talls al cos amb la catana i la destral que va utilitzar en l’agressió.

Després dels fets, l’agressor va aconseguir fugir pel teulat de l’edifici, i no va poder ser detingut fins al cap de 3 mesos, moment en què va ser detingut i empresonat per ordre del jutjat d’instrucció número 1 de Blanes.

Pels fets, el fiscal imputa al presumpte agressor un delicte de temptativa d’assassinat, a la vegada que ha demanat que se’l condemni a 12 anys de presó i 10 anys més de llibertat vigilada, un període durant el qual ha sol·licitat que pugui acostar-se a menys de 500 metres de la seva víctima.

El fiscal també ha demanat que s’indemnitzi al jove atacat amb 10.300 euros per compensar les lesions i seqüeles que va provocar-li l’agressor.

El judici pels fets està previst que se celebri aquest proper dijous a la Secció Quarta de l’Audiència de Girona.