radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Es disputa la 23a edició del Cros Vila de Malgrat amb podis palafollencs

Es disputa la 23a edició del Cros Vila de Malgrat amb podis palafollencs

Comarcal Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 560 0
La 23a edició del Cros Vila de Malgrat va disputar-se aquest passat divendres - (Ajuntament de Malgrat de Mar)

La 23a edició del Cros Vila de Malgrat va disputar-se aquest passat divendres – (Ajuntament de Malgrat de Mar)

El passat divendres 8 de desembre, va disputar-se a Malgrat de Mar una nova edició del Cros Vila de Malgrat, en la que era ja la seva 23a edició.

Enguany, la prova era puntuable per segon cop pel circuit Maresmenc de Cros, va disputar-se al Bosc de Santa Rita, iniciant el primer dels recorreguts a les 10 del matí.

La primera de les curses era la corresponent al Sub16 Femení, seguida del Masculí i de les corresponents categories de Sub14 i 12.

Precisament, en la categoria del Sub14 femení cal destacar la participació de les palafollenques Núria Escudero i Ainhoa Fitó. Escudero va classificar-se en 3a posició, amb un temps de 5 minuts 31 segons, i Fitó va situar-se en 6a posició, amb 5 minuts 40 segons.

A partir de les 11 i 20 minuts va iniciar-se l’Open Femení, amb una distància de 3 Mil 100 metres, amb participants nascuts a partir de l’any 2002 i anteriors, i 20 minuts més tard s’iniciava la categoria l’Open masculí, en aquest cas amb 4 Mil 600 metres de distància i amb les mateixes edats.

Després del lliurament de premis de les categories Sub16, 14 i 12, a un quart d’1 del migdia es va iniciar la cursa de la categoria del Sub10 Femení, seguida de la masculina i de les corresponents a les categories Sub8 i Sub6.

En categoria Sub10 Femení, el nostre municipi va comptar amb la participació d’Ingrid Merino, que va aconseguir un podi classificant-se en 3a posició, i també de Mar Páez i Júlia Ferran, que en el seu cas van acabar en 9a i 10a posició respectivament.

La prova va concloure a la 1 del migdia amb el lliurament dels premis corresponents a les categories de Sub10, Sub8 i Sub6, així com de l’Open Masculí, que va guanyar Rodrigo Torres amb un temps de 15 minuts 27 segons, i el Femení, on va imposar-se Sara Loher, a 12 minuts 4 segons.