radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Cultura Es crea una bústia en línia per poder inscriure’s als tallers de la biblioteca

Es crea una bústia en línia per poder inscriure’s als tallers de la biblioteca

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 562 0
Interior de la biblioteca Enric Miralles. Aj. Palafolls

Interior de la biblioteca Enric Miralles. Aj. Palafolls

Segons ha informat el consistori palafollenc, a partir d’aquest mes de desembre, totes les famílies que vulguin participar en els tallers que s’organitzen a la biblioteca Enric Miralles podran inscriure’s sense moure’s de casa.

Això és possible a partir d’ara gràcies a la creació d’una bústia en línia des de la qual es podran realitzar les inscripcions pels tallers, i que es posa en marxa aquest mes de desembre.

D’aquesta manera, les famílies interessades a participar en algun dels tallers que s’organitzen des de la biblioteca podran inscriure’s des de casa, sense haver d’anar presencialment a la biblioteca i dins dels horaris de l’espai.

Ho ha explicat a aquesta emissora Sabina Guerrero, treballadora de la Biblioteca Enric Miralles.

Guerrero també ha destacat que una altra intenció que té la biblioteca és la de poder contribuir a l’estalvi de paper, evitant el consum generat a partir de les inscripcions.

A més, ha destacat que el servei està tenint ja molt bona acollida pels veïns.

El servei de bústia en línia d’inscripcions als tallers ja està doncs en marxa, i ha de servir per ampliar el ventall de famílies a les que s’ofereix el servei, evitant l’impediment que podia causar el fet d’haver d’anar en persona a la biblioteca i que impossibilitava a diverses famílies poder fer la inscripció a les activitats.