radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 16:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Home Comarcal La Festa de Sant Nicolau de Malgrat compta amb representació palafollenca aquest cap de setmana

La Festa de Sant Nicolau de Malgrat compta amb representació palafollenca aquest cap de setmana

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 259 0
Tapeo Sound System, en una actuació d'aquest 2017 - (Facebook Tapeo Sound System)

Tapeo Sound System, en una actuació d’aquest 2017 – (Facebook Tapeo Sound System)

Des del passat divendres 1 de desembre hi ha en marxa la Festa de Sant Nicolau de Malgrat de Mar.

Enguany, dos grups musicals del nostre municipi actuaran dins de la programació dels actes de la festa. Es tracta de la Cobla de PLF, que ofereix dos concerts en dos dies diferents, i Tapeo Sound System, que en aquest cas actuen el proper dissabte.

La Cobla de PLF, formada per joves del MiD, té prevista una primera actuació per demà divendres, dins l’Aplec de la Sardana, i compartint actuació amb altres cobles, com són la Jovenívola de Sabadell i Principal de Llobregat i la Ciutat de Girona. L’aplec, que enguany celebra la seva 43a edició, està organitzat per l’Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, i es durà a terme al Pavelló Germans Margall.

El segon concert que oferirà la cobla palafollenca serà el Concert de Santa Llúcia, que es farà a dos quarts de 8 del vespre d’aquest diumenge al 1r pis del Local de la Barretina Vermella, organitzat també per l’Agrupació Sardanista.

En el vessant més jove i festiu, PLF comptarà també amb una banda que compta amb palafollencs entre els seus membres i que oferirà un concert a la nit d’aquest proper dissabte 9 de desembre.

Es tracta de Tapeo Sound System, que és un dels noms del cartell del concert nocturn de Sound Nicolau, que començarà a les 11 de la nit i que comptarà també amb Punks and Company.

Està previst que Tapeo Sound System actuïn passades les 12 de la mitjanit, en un concert que se celebrarà al pavelló Germans Margall de Malgrat.

La Festa de Sant Nicolau d’enguany va celebrar ahir dimecres una de les seves jornades més intenses dins de la programació dels actes de la Festa, dins de la qual s’hi va dur a terme el tradicional Mercat de Sant Nicolau, que enguany arribava a la 35a edició. El mercat, antigament format per pagesos, va omplir la Plaça de l’Església de Malgrat i el Barri Antic amb una vuitantena de parades.

La jornada va comptar també amb una trobada de gegants i la seva cercavila, així com l’actuació, novetat aquest 2017, dels castellers de l’Alt Maresme. Els Maduixots van realitzar un pilar a la plaça de l’Església, que va servir per acompanyar a les autoritats a ofici en honor a Sant Nicolau, patró de Malgrat de Mar.