radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Política Diversos palafollencs participen avui a la manifestació sobiranista de Brussel·les

Diversos palafollencs participen avui a la manifestació sobiranista de Brussel·les

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 417 0

Ahir dimecres, a dos quarts de 2 del migdia, va sortir des de Palafolls i en direcció a Brussel·les uns dels 250 autocars que s’han organitzat arreu de Catalunya per assistir a la manifestació sobiranista prevista per avui dijous a les 11 del matí a la capital belga.

Diverses persones van acomiadar als que viatjaven cap a Bèlgica, convocats pel CDR de Palafolls mitja hora abans de la sortida de l’autocar.

L’autocar es va organitzar des del mateix comitè, i l’allotjament dels palafollencs participants a la manifestació s’ha hagut d’establir a 200 km de la capital europea, en territori francès, degut a l’allau de reserves per aquests dies a Bèlgica, que ha desbordat els espais on allotjar-se durant aquests dies propers a la concentració d’avui.

De fet, diverses companyies de la nostra zona ja van informar que tenien previstos diversos autocars per dirigir-se cap a Brussel·les. Autocars Calella, per exemple, hi ha destinat una flota de 25 vehicles de diferents capacitats, acompanyats d’un vehicle escombra i d’un equip de 2 mecànics.

Avui mateix s'han retirat els llaços que el CDR va tornar a col·locar ahir en protesta pels presos

Avui mateix s’han retirat els llaços que el CDR va tornar a col·locar ahir en protesta pels presos

Per altra banda, el CDR de Palafolls va tornar a penjar llaços grocs a diversos punts del municipi, per reclamar la llibertat dels consellers cessats que encara són a presó, així com pels líders de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Concretament els van penjar a llocs on fa pocs dies ja ho havien fet i la Policia local els havia retirat, com són la passera que comunica el centre amb el barri de Sant Lluís o el carrer Major.

Malgrat tot, els llaços han estat retirats avui mateix. La Junta Electoral Central ha enviat un requeriment a tots els ajuntaments catalans on es requereix la retirada de símbols que considera “partidistes”, i que puguin interferir, segons la Junta, en la neutralitat dels comicis.