radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Mobilitat 4 ferits en un accident múltiple als semàfors de Palafolls

4 ferits en un accident múltiple als semàfors de Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 2232 0

Ahir al vespre es va produir un accident amb 5 vehicles implicats als semàfors d’entrada a la nostra vila, a la carretera B-682. Segons han informat fonts policials, la topada es va produir quan un dels vehicles que circulava en sentit Blanes va frenar i dos cotxes que anaven rere seu no van tenir prou temps de frenar i es van encalçar.

Un tercer vehicle, que va intentar esquivar els tres cotxes encalçats, va envair el carril contrari, i no va poder evitar el xoc contra un altre cotxe que circulava en sentit Barcelona.

Segons el Servei d’Emergències, l’accident múltiple va provocar un total de 4 ferits. Un d’ells està greu i els altres 3, en estat menys greu, van ser atesos pels serveis d’emergències i traslladats a l’Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes.

A banda dels ferits, la topada múltiple va causar també importants retencions a la carretera d’accés a la Costa Brava. La Policia Local va donar pas alternatiu als vehicles que es trobaven a la zona dels semàfors. Una situació que es va allargar prop d’una hora, que va ser el temps que es va trigar a retirar els cotxes implicats a l’accident.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 3 dotacions dels bombers, Policia Local i 2 ambulàncies.