radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Societat La Nau comptarà amb un reglament intern d’ús i funcionament

La Nau comptarà amb un reglament intern d’ús i funcionament

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 563 0

naumSegons ha informat el consistori palafollenc, la Casa d’entitats del municipi, coneguda com “La Nau”, comptarà properament amb un nou reglament intern d’ús i funcionament.

Això serà després que s’aprovi l’avantprojecte de la normativa que s’ha publicat, i en el qual els palafollencs podran fer aportacions fins el proper 4 de gener de 2018, moment en què està prevista la seva aprovació definitiva.

Segons ha informat l’Ajuntament, l’objectiu d’aquesta nova normativa és aconseguir que els usuaris de l’espai, que aglutina a les entitats del municipi, s’impliquin en el seu funcionament i vigilin pel seu estat de conservació.

El reglament també vol servir per fixar les condicions per utilitzar La Nau i els recursos que ofereix. Entre els punts que descriu la nova normativa, s’estableixen les activitats que es poden dur a terme a l’espai, la normativa d’horaris d’obertura i tancament i també el procediment que s’ha de seguir per tal de sol·licitar l’ús de les instal·lacions.

Des d’ara i fins el dijous 4 de gener, qui ho desitgi podrà presentar les seves al·legacions o participacions que consideri oportunes al projecte del reglament. Es pot fer a través del registre d’entrada a l’Ajuntament o bé també virtualment, mitjançant el tràmit de la instància genèrica al web www.palafolls.cat, una operació que s’ha de realitzar, això sí, amb certificat o DNI digital.