radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Cultura Avui dissabte arriba a PLF l’experiència del planetari digital

Avui dissabte arriba a PLF l’experiència del planetari digital

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 466 0
(Explora 360)

(Explora 360)

Aquest proper dissabte, diversos palafollencs podran gaudir d’una experiència molt especial.

Es tracta del planetari digital que s’instal·la avui al gimnàs de l’escola Mas Prats, una cúpula de 360 graus per gaudir en família. La iniciativa ha tingut una bona acollida de les famílies de PLF, ja que les inscripcions van tancar-se ara ja fa uns dies.

A les 10 del matí comença la primera de les sessions que es duen a terme, i que estan adaptades a les diverses franges d’edat dels nenes i nenes.

La primera de les sessions compta amb un espai de contes màgics adreçats a nens i nenes de 3 a 7 anys, a través d’unes històries que els convertiran en astronautes i que els permetrà fer un viatge per l’espai.

A les 11 i a la 1 del migdia la cúpula queda reservada pels nens i nenes a partir de 6 anys i les seves famílies, que podran viure l’experiència d’un viatge per conèixer l’univers a través de la pantalla de 360 graus. Així, podran veure el Sol, la caiguda d’un meteorit a la lluna o, fins i tot, podran descobrir les constel·lacions que il·lustren el cel cada nit.

Finalment, la sessió de les 12h s’adreça als nens i nenes a partir d’11 anys, amb una activitat amb la qual podran aprendre diverses aspectes i anècdotes de les galàxies que ens envolten, i també dels planetes, la lluna i l’astre rei, el Sol.