radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat mantindrà la zona de barraques a la platja

Malgrat mantindrà la zona de barraques a la platja

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 655 0
Plaça Xesco Boix de Malgrat de Mar

Plaça Xesco Boix de Malgrat de Mar

El govern de Malgrat de Mar ha decidit mantenir l’espai de les barraques de la festa major de Sant Roc a la platja, a la zona situada davant de la plaça de Xesco Boix.

Segons publica El Punt Avui, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat, Paco Márquez, i el regidor de Joventut, Ricard Núñez, van confirmar aquesta setmana que la proposta de celebrar les barraques a la platja ha superat amb èxit l’estudi tècnic per conèixer la idoneïtat de l’escenari.

Márquez va dir que “estan convençuts” que la zona de la platja ha de ser el lloc per celebrar les barraques, malgrat que això demani una major infraestructura, els permisos pertinents de Costes i la previsió d’una partida concreta del pressupost.

El regidor de Cultura va afegir també que es treballarà per tal d’orientar l’escenari de les barraques d’una manera que afecti el menor possible als veïns més propers a la zona.

Aquest passat estiu, a tres dies d’iniciar-ne la celebració, les barraques de Malgrat van estar en perill perquè Protecció Civil va desautoritzar-ne la celebració al seu lloc habitual, la pista d’atletisme del municipi. La presència de l’empresa química Boheringer a la zona, sumada a la inexistència d’un pla d’autoprotecció de l’Ajuntament en cas d’evacuació per accident químic, van fer que les barraques es traslladessin finalment a la platja.

Així ho explicava aquest passat agost, en declaracions a aquesta emissora, el regidor de Joventut de Malgrat, Ricard Núñez.

La decisió de traslladar les barraques a la platja, que en el seu moment va ser obligada per poder celebrar l’esdeveniment, ja s’havia plantejat prèviament com una possibilitat. Ara, doncs, el govern malgratenc ja ha decidit que es mantindran allà de cara a la propera festa major de l’estiu.