radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25 -22:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Comarcal Malgrat de Mar se suma a la iniciativa dels pressupostos participatius

Malgrat de Mar se suma a la iniciativa dels pressupostos participatius

COMPARTEIX-HO
, / 527 0

pressupart2El govern de Malgrat de Mar ha engegat un procés participatiu perquè siguin els ciutadans els qui decideixin el destí d’una part dels pressupostos municipals per al 2018. Tot i que no s’ha determinat encara la quantia econòmica, sí s’ha anunciat que s’escolliran un total de 35 veïns i veïnes del municipi per fer-ho. Un grup de persones que sorgirà després d’un sorteig aleatori previst per al mes de desembre i al qual s’hi afegiran 15 membres de diferents entitats locals. Tots ells, triaran actuacions relacionades amb Urbanisme, Joventut i Cultura que s’inclouran en les partides pressupostàries del pròxim any.

Aquesta és la primera experiència en pressupostos participatius que es posa en marxa a Malgrat de Mar. La intenció del govern és seguir fomentant aquest tipus de processos amb l’objectiu que els ciutadans expressin i protagonitzin les seves demandes.